Reklam
Antalya güzelini arıyor

Antalya güzelini arıyor

ANTALYA'da bu yıl 17'ncisi düzenlenecek 'Miss Mediterranean 2016' için kayıtlar başladı

MAGAZİN - 2016-03-12 11:52:22 Bu içerik 2764 kez okundu.

ANTALYA'da bu yıl 17'ncisi düzenlenecek 'Miss Mediterranean 2016' için kayıtlar başladı.

'Güzelliğinizi Tescil Ettirin' sloganıyla duyurusu yapılan 'Miss Mediterranean 2016' yarışmasının başvuruları başladı. Tanıtım Production tarafından bu yıl 17'ncisi düzenlenecek yarışmaya katılmak isteyenlerin 20 Temmuz'a kadar yarışma için formlarını teslim etmeleri gerekiyor. Yarışmaya, Türk vatandaşı, 16- 25 yaş arası, evlenmemiş genç kızların müracaat edebileceğinin belirtildiği duyuruda, 18 yaş altı katılımcılar için ebeveynlerinden noter tasdikli izin belgesi isteniyor.

Yarışmanın organizatörü Tanıtım Production Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bulut, gerek şahsen gerekse internet üzerinden yüzlerce başvuru aldıklarını ve almaya da devam ettiklerini kaydetti. 20 Temmuz'a kadar başvuruların devam edeceğini anlatan Bulut, "Organizasyon komitesi olarak ön eleme yapacağız. Ardından ön jürili ikinci eleme gerçekleşecek. Finalde yarışacak 15 kraliçe adayı iki elemenin ardından belirlenecek. Temmuz ayı sonunda başlayacak kamp döneminin ardından ağustos ayı içinde final yapılacak" diye konuştu.

Final gecesinin tarihini ileriki günlerde açıklayacaklarını vurgulayan Bulut, "Antalya'nın ilk ve tek güzellik yarışmasını yıllardır başarıyla gerçekleştiriyoruz. Bu yıl da Antalya'nın en güzel kızını seçeceğiz" dedi.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER