Reklam
Sandıklı'ya ikinci esnaf kooperatifi

Sandıklı'ya ikinci esnaf kooperatifi

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde Yeni Sandıklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, açıldı

YEREL - 2016-03-03 14:02:56 Bu içerik 1352 kez okundu.

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde Yeni Sandıklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, açıldı.


Sandıklı'daki ikinci Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin açılışına Kaymakam Faik Arıcan, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Muhittin Bilgiç, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Göller Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Afyonkarahisar Esnaf Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Konak ve diğer oda başkanlarıyla üyeler katıldı.


Yeni Sandıklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin açılış töreni belediye düğün salonunda ilk genel kurulun yapılması ile başladı. Genel kurulda tek aday olan Ali Çiçek açık oylama ile başkan seçildi.


Genel kurulda konuşan Kaymakam Faik Arıcan, "Dünya ülkeleri arasında en önde ülkeler arasında olmak istiyoruz. Bunu sağlarken de insanlarımızın kendi içlerinde sivil toplum kurumları kurmalarını istiyoruz. Sivil toplum örgütlerinin ülkenin gelişmesi anlamında önemi büyüktür. Esnaflarımız da istihdam ve üretim yaptıkları için bizim için önemlidir. Esnafımızın ilerlemesi ve kalkınmasına yardımcı olacak sivil toplum örgütlerinin kurulmasının bir önemi de bu yöndedir" diye konuştu.


Belediye Başkanı Mustafa Çöl de yeni kooperatifin ilçeye hayırlı olmasını ve şeffaf çalışmalar yapılması dileğinde bulundu.


Konuşmaların ardından Kooperatif Başkanı Ali Çiçek, protokol üyelerine hediyeler verdi. Daha sonra kooperatifin Yunus Emre Bulvarı üzerindeki bürosu açıldı.

 


 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER