Reklam
Altay'dan Bucaspor'a nezaket ziyareti

Altay'dan Bucaspor'a nezaket ziyareti

ALTAY Başkanı Cihangir Marmara, Asbaşkan Ercüment Atik ve Yönetim Kurulu Üyesi Celal Kiter, Bucaspor'a nezaket ziyaretinde bulundu

SPOR - 2016-03-03 14:02:04 Bu içerik 1243 kez okundu.

ALTAY Başkanı Cihangir Marmara, Asbaşkan Ercüment Atik ve Yönetim Kurulu Üyesi Celal Kiter, Bucaspor'a nezaket ziyaretinde bulundu.


Bu sezon iç saha maçlarını Buca İlçe Stadı'nda oynayan siyah beyazlıların evinde 1-1 berabere kaldığı Yeşil Bursa karşılaşmasının ardından stat çıkışında Altay ve Bucaspor taraftarlara arasında gerginlik çıkması üzerine iki kulüp yönetimi sağduyu çağrısında bulundu. Altay Başkanı Marmara, Bucaspor Başkanı Çetin Kayışlı'ya Altay atkısı hediye etti. İki yönetim birbirlerine destek olma ve daha yakın ilişkiler kurma kararı aldı.


FURKAN, ESKİ FORMUNA KAVUŞTU


Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta pazar günü evinde Zonguldak Kömürspor'u yenerek ilk 5 hedefine tutunmak isteyen Altay'da Furkan'ın eski formuna kavuşması yönetimi sevindirdi. Geçen hafta Tekirdağspor deplasmanında gol sayısını 8'e çıkaran genç futbolcunun eski formuna kavuşması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Tekirdağ'da özellikle ikinci yarıdaki performansıyla tam not olan Furkan'ın, bu haftaki Zonguldak virajında da takımın en önemli kozlarından olacağı belirtildi.


İhsan Furkan Deniz, bu sezon Cizrespor, Gölbaşıspor, Erzin Belediyespor (2), Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor, Birlik Nakliyat Düzyurtspor, Silivrispor ve Tekirdağspor'a gol atarken takımına 7 kez penaltı kazandırdı. Altay'ın 1-0 kaybettiği Turgutluspor deplasmanında penaltı kaçıran Furkan, 4 maçlık suskunluğunu Tekirdağ'da bozmuş oldu. Altay'da 7 golle takımın skor yükünü çeken bir diğer isim Hüsamettin'in cezasının sona ermesiyle hücumdaki kozlar çoğaldı.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER