Reklam
Liselilerden örnek davranış

Liselilerden örnek davranış

MANİSA'nın Kula İlçesi'ndeki Kula Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri rehber öğretmenleri Fatih Şengel önderliğinde okullarına en yakın ilkokul olan Vali Muzaffer Ecemiş İlkokulu'ndaki kardeşlerine eğitim malzemeleri hediye etti

EĞİTİM - 2016-02-26 10:45:28 Bu içerik 1503 kez okundu.

MANİSA'nın Kula İlçesi'ndeki Kula Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri rehber öğretmenleri Fatih Şengel önderliğinde okullarına en yakın ilkokul olan Vali Muzaffer Ecemiş İlkokulu'ndaki kardeşlerine eğitim malzemeleri hediye etti.


Kula Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri çeşitli kırtasiye malzemelerinden oluşan hediye paketlerini Vali Muzaffer Ecemiş İlkokulu'ndaki öğrencilere dağıttı. Rehber öğretmen Fatih Şengel ile birlikte ilkokulu ziyaret ettiklerini belirten Kula Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Metin Damar, "Okulumuz Adalet Bölümü'nün de açılmasıyla çevre il ve ilçelerden öğrencilerin tercih ettiği bir okul olmuştur. Her yıl AB projeleri ile öğrencilerimiz yurtdışında staj yaparak uluslararası geçerliliği bulunan Europass sertifikaları alıyor. Yeni okul binamız bitmek üzere, yaklaşık bir aya kadar taşınarak kurumsal kimliğimize tam olarak kavuşacağız. Bugün de öğrencilerimiz örnek bir davranış sergiledi. Okulumuz öğrencileri ve rehberlik servisimize böyle bir çalışma yapmasından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER