Reklam
Öğrencilere eğitici animasyon filmi

Öğrencilere eğitici animasyon filmi

KÜTAHYA'nın Gediz ilçesinde, belediyenin "Eğitime Yüzde 100 Destek" kampanyası kapsamında düzenlenen 'Meto Hayal Gücü Kristali' adlı üç boyutlu eğitici animasyon filmi günleri ilçedeki tüm okullarda gösterime başladı

EĞİTİM - 2016-02-26 10:42:44 Bu içerik 1618 kez okundu.

KÜTAHYA'nın Gediz ilçesinde, belediyenin "Eğitime Yüzde 100 Destek" kampanyası kapsamında düzenlenen 'Meto Hayal Gücü Kristali' adlı üç boyutlu eğitici animasyon filmi günleri ilçedeki tüm okullarda gösterime başladı.


Meto Hayal Gücü Kristali adlı animasyon filminde dünyamız, gezegenler, güneş sistemi, ay tutulması, insan vücudu ve insan vücudundaki kan dolaşım sistemi konuları öğrencilere animasyon filmi olarak üç boyutlu anlatılıyor. İlköğretim ve ortaöğretim düzeyindeki öğrencilerin katıldığı gösterimler çocuklara heyecanlı ve keyifli yaşatıyor.


AK Partili Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, eğitime desteklerinin her alanda sürdüğünü belirterek, "Düzenlenen animasyon film günleri ile öğrencilere eğlenerek etkileşimli uygulamaları izleme imkanı sunuyoruz. Okul öncesi eğitim amaçlarını dikkate alarak hazırlanan etkileşimli uygulamalar ve animasyon film gösterimlerinin öğrenciler tarafından büyük beğeni ve ilgi ile izlenmesi eğitime katkı bakımından memnuniyet vericidir. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER