Reklam
Vali Güner'den öğrencilere ödül

Vali Güner'den öğrencilere ödül

AFYONKARAHİSAR Valisi Hakan Yusuf Güner, çeşitli alanlarda önemli başarılar elde eden öğrencileri ödüllendirdi

EĞİTİM - 2016-02-25 15:25:18 Bu içerik 1415 kez okundu.

AFYONKARAHİSAR Valisi Hakan Yusuf Güner, çeşitli alanlarda önemli başarılar elde eden öğrencileri ödüllendirdi.

Eğitimde Kaliteyi Artırma Projesi (EKAP) kapsamında başarı elde eden Yüksel Varlı Ortaokulu öğrencileri Berkay Sipahi, Barış Ertekin ve Filiz Aksoy, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Okul Müdürü Eyüp Demir ve Müdür Yardımcısı Hasan Çelikkaya ile birlikte Vali Hakan Yusuf Güner'i ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, 7'nci sınıf öğrencisi Berkay Sipahi'nin karatede Türkiye birincisi olduğunu ve mayıs ayında Sırbistan'da yapılacak olan Balkan Şampiyonası'na katılacağını belirtti. 5'inci sınıf öğrencisi Barış Ertekin'in halterde kendi kilosunda Türkiye ikincisi olduğunu aktaran Metin Yalçın, 6'ncı sınıf öğrencisi Filiz Aksoy'un ise 'Kaçış' adlı hikaye kitabı yazdığını ve kitabın Aydın Doğan Bilim ve Sanat Merkezi'nde sergilendiğini kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hakan Yusuf Güner, "Bir insan her şeyi değiştirebilir. Tarihimizde bunun örneklerini görmekteyiz. Belki insanların kaderi bir insanın vesilesiyle değişebilir. Bu nedenledir ki her çocuğun ileride önemli birey olabileceğini göz önünde bulundurarak, yarının büyükleri olan çocuklarımızın eğitim ve öğretimi için elimizden gelen gayreti göstermemiz gerekmektedir. Tabi ki çocuklarımızı sadece eğitim ve öğretim alanında değil, kendilerini en iyi şekilde ifade edebildikleri, bilgi ve becerileri doğrultusunda sanat, spor ve birçok alanda da kendilerini geliştirmeleri için de önayak olmamız gerekmektedir. Ancak bu şekilde çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamış oluruz" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Vali Güner, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

 



 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER