Reklam
Finike MYO'nun öğrencileri Hollanda yolcusu

Finike MYO'nun öğrencileri Hollanda yolcusu

KA1 Mesleki Eğitim Öğrencileri ve Personeli için Hareketlilik Programı kapsamında Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi'nin hazırladığı 'Food Speaks Every Language' adlı proje, Hollanda Ulusal Ajansı tarafından finanse edilmeye hak kazandı

EĞİTİM - 2016-02-22 15:58:41 Bu içerik 1252 kez okundu.

KA1 Mesleki Eğitim Öğrencileri ve Personeli için Hareketlilik Programı kapsamında Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi'nin hazırladığı 'Food Speaks Every Language' adlı proje, Hollanda Ulusal Ajansı tarafından finanse edilmeye hak kazandı.

Hollanda'daki 'Bloom Faundation Koordinatörlüğü'nde AÜ Uluslararası İlişkiler Ofisi'nin hazırladığı 'Food Speaks Every Language'  (Yiyecekler Her Dili Konuşur) adlı projenin ilk ayağı, 11- 19 Mart 2016 tarihleri arasında Hollanda'da gerçekleştirilecek. Proje kapsamında AÜ Finike Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Özhan Nebi Soysal koordinasyonunda, 1 öğretim elemanı ve 7 ön lisans öğrencisi Hollanda'ya gidecek. Projenin Hollanda ayağının tamamlanmasından sonra nisan ayında Finike Meslek Yüksekokulu'nda Türkiye ayağı gerçekleştirilecek.

Finike Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Özhan Nebi Soysal, "Meslek Yüksekokulları olarak uluslararasılaşma sürecine dahil olmada geciktik. Bu bağlamda özellikle öğrencilerimize verdiğimiz mesleki eğitimin uygulama boyutuna katkı sağlayan bu projeye ortak olma kararı aldık. Proje kapsamında Hollanda'daki 'Bloom Faundation' adlı eğitim derneğiyle karşılıklı değişim gerçekleştireceğiz. Öğrenciler turizm ve otelcilik alanında önem arz eden mutfak sanatları ve servis kültürü konusunda uluslararası boyutta eğitim alacaklar" dedi.

 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER