Reklam
Nevşehir’de Keremcem ilgisi

Nevşehir’de Keremcem ilgisi

TÜRK Pop müziğinin sevilen isimlerinden Keremcem, Nevşehir'de bir alışveriş merkezinde mini bir konser verdi, hayranlarına imza dağıttı

MAGAZİN - 2016-02-15 12:11:20 Bu içerik 1986 kez okundu.

TÜRK Pop müziğinin sevilen isimlerinden Keremcem, Nevşehir'de bir alışveriş merkezinde mini bir konser verdi, hayranlarına imza dağıttı.


Keremcem, bir alışveriş merkezinin düzenlediği imza günü organizasyonu nedeniyle Nevşehir’e gelerek sevenleriyle buluştu. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Kerecem, "Sevgililer mutlu olsunlar. Sevenler birbirini bırakmasın. Benim her zaman söylediğim herkesin de tabii ki dileği olan, sevgilisi olan herkesin ona sımsıkı sarıldığını göstereceği, olmayanlara da en kısa zamanda bir kalbinin boşluğunu dolduracak bir sevgi, aşk diliyorum" diye konuştu. Son yıllarda hayranlarının karşısına dizilerde sergilediği oyunculukla çıkan Keremcem, dizilerin zamanının büyük bir kısmını aldığını ancak müziğin hayatındaki yerinin bambaşka olduğunu belirterek, yakın bir zamanda single çalışmasının hayranlarıyla buluşacağını kaydetti.


Dizi oyunculuğu ve müziğin çok farklı işler olduğunu ifade eden Keremcem, “Şarkı söylemek, dizide olmak, oyunculuk yapmak; ikisi de hayatımda çok önemli keyif aldığım dallar. Ama zaman olarak şu anda tabii ki dizi bütün zamanımı alıyor gibi. Ama yepyeni bir sürpriz geliyor. Bir single hazırlıyoruz şu anda. Şubat ayı içerisinde umarım yayında olacak klibiyle birlikte. Bazen tepkiler geliyor şöyle; müziği bıraktınız, çok üzülüyoruz gibi. Öyle bir şey yok. Müzik hep benimle, bende hep müzikleyim” dedi. İki single sonrasında yeni albümünü çıkarmayı hedeflediğini belirten Keremcem “ ilk singleyi Şubat ayı içerisinde çıkartırsak sonra uzatmadan bir single daha. Ondan sonra bir albümle onları tamamlamak lazım. Çünkü albüm önemli bir şey tabi ki. Bir müzik insanının, müzikle var olduğunu söyleyen bir insan için, hala önemli. Satışlar azalsa da, dinlenmeler tek tek şarkılar üzerine gitse de albüm önemli bir şey. Çünkü esas müzik dinleyicisi o albümü alan, o albümü rafında gören, yeri geldiğine onu bana imzalatan. O yüzden onları düşünmek ve albüm yapmak lazım. Umarım o da gelecek” diye konuştu.


Kapadokya’nın çok güzel bir yer olduğunu ve bir şarkısına burada klip çekeceğini belirten Keremcem, “Epey oldu burada dizi çekeli. İki Yabancı adlı diziyi çekmiştik burada. Çok güzel bir memleket tabi ki. Bugün gezmeye fırsatım olmuyor. Çünkü buradan çıkınca da Kayseri’de konserim var. Burada imza günümüzü yapacağız, oradan da Kayseri’ye geçip konserimizi yapacağız. Güzel, burada olmak güzel. Geldiğim zaman bütün ekip güler yüzleriyle karşıladılar beni. Dedim ki; bu sevgililer gününden kaynaklanan bir gülümseme mi, yoksa ben geldim diye mi? 'İkisi birlikte' dediler. Tamam dedim, teşekkürler o zaman” ifadelerini kullandı. 


Keremcem, daha sonra sevilen şarkılarını seslendirdi. Sahnede günün anısına selfie çekilenen ve hayranlarına imza dağıtan Keremcem, Firdevs Kişkiş Çakar ve nişanlısı İlhan Çakar ile de fotoğraf çektirdi, çift de Keremcem'e Kapadokya hatırası çeşitli hediyeler verdi.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER