MUĞLA'nın CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü ve yönetim kurulu üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kahvaltıda görevi devralan Ünlü ve ekibi, basın mensuplarının fotoğraflarını çekerek günün anlam ve önemine dair röportaj yaptı.
Marmaris CHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü öncesi kentteki yerel ve ulusal yayın organlarının temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi. CHP İlçe Başkanı Acar Ünlü ve yönetim kurulu üyeleri, farklı bir eylem yaptı. Bu kez çekilen değil çeken oldu. Basın mensuplarının cihazlarını alarak gazetecilerin fotoğrafını çeken CHP'liler, günün anlam ve önemine dair röportaj yaptı. Ayrıca birlikte hatıra fotoğrafı da çekildi. "Haberlerin tükenmemesi" dileğinde bulunan Acar, basın mensuplarına tükenmez kalem hediye etti.
CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü, "Gazetecilerin hapse atılmadığı, sansüre uğramadığı, işlerinden olmadığı ve ölmediği günler en büyük dileğimizdir. Basın mensuplar kurumlar ile halkın arasında köprüdür. Kutsal görevi icra eden basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun" dedi.