Sony ' Den Yeni Telefon !

Piyasa üzerine birçok kez Sony Xperia E5 adı altında sürülen ürünler aslı olmayan ürünlerdi ancak bu sefer resmi bir açıklama ile telefon ile ilgili bilgiler paylaşıldı .

TEKNOLOJİ - 2016-05-25 21:57:00

Sony markasından yeni bir android cihaz geleceği duyurulmuştu ancak cihaz hakkında tek bilinen bir amiral gemi olmadığı daha düşük bütçeli kişilere hitap edebilecek bir cihaz olduğunu belirtti . Uzun süre Sony  markasının yeni cihazı ile ilgili teoriler atıldı ancak hiçbiri yakınından bile geçmedi .

 Sony facebook sayfası üzerinden söylentiler ile dolup taşan Sony Xperia E5 ile ilgili görseller yayınladı . Görsellerden hemen telefonu yorumlaya başlayanlar , iyi yorum yapanlar ve kötü yorum yapanlar derken Sony cihazla ilgili görüntüleri kaldırdı ve bilgileri tekrardan paylaşmadı .

Dedikoulara cevan veren Sony firması Sony Xperia E5 için belirlediği teknik özellikleri bakımından yeterli gözüküyor ancak MTK işlemci kullanarak uzun ömürü bir ürün olmasını beklemeyin . İşlemci nedeni ile üründe kasmalar yaşanabilir henüz mimarisi snapdragon kadar gelişmediğinden dolayı sorunlar yaşanabilir .

Günün Diğer Haberleri