Ankara Güvenlik Sistemleri

Kartlı geçiş sistemi, insanların yoğun olarak bulunduğu mekânlarda güvenliğin üst düzeyde tutulması ya da yetkili/görevli veya ruhsatlı kişilerin giriş-çıkışlarının kontrol edilmesi amacıyla kullanılan bir geçiş sistemidir.

Ankara Güvenlik Sistemleri
Ankara Güvenlik Sistemleri
Bu içerik 1617 kez okundu.
Reklam

Kartlı geçiş sistemi nedir?

Kartlı geçiş sistemi, insanların yoğun olarak bulunduğu mekânlarda güvenliğin üst düzeyde tutulması ya da yetkili/görevli veya ruhsatlı kişilerin giriş-çıkışlarının kontrol edilmesi amacıyla kullanılan bir geçiş sistemidir. Kişi, kartlı geçiş sisteminde kendini elektronik akıllı kartlar vasıtasıyla sisteme tanıtır ve karta sahip olmayan kimse geçiş yapamaz. Bu nedenle kartlı geçiş sistemi sayesinde güvenlik sağlanması gereken yerlerde içeri girmemesi gereken kişiler engellendiği gibi girmesi gereken kişilerin de girip girmediği, girdiyse kaç defa veya ne zaman girdiği/çıktığı kayıt altında olabilecek ve raporlanabilecektir. Kartlı Geçiş Sistemi Ankara ayrıca toplu taşıma araçları gibi ödemeli geçiş sistemlerinde de kullanılmaktadır.

Kartlı geçiş sistemine neden ihtiyaç duyulur?

İnsanlar için güvenliğin sağlanması eskiden beri en temel ihtiyaçlardandır. Günümüzde nüfusun artmasıyla birlikte güvenliğin önemi daha da artmıştır. Özellikle günde yüzlerce kişinin girip çıktığı hastaneler, konferans salonları, üniversiteler, iş yerleri, ofisler, satış merkezleri, oteller, şirketler gibi mekânlarda. Bu nedenle büyük şehirlerin vazgeçilmezi olan Kartlı Geçiş Sistemi Ankara için de vazgeçilmezdir. Teknolojinin ilerlemesiyle koruma altına alınması gereken şeyler de çeşitlenmiştir. Artık hırsızlardan korunması gereken tek şeyin sadece para, mücevher gibi maddi değerler olmadığı, paraya çevrilebilecek şeylerin veya toplum yararına, kamu güvenliği için saklanması gereken verilerin olduğu kesindir. Kartlı Geçiş Sistemi Ankara için bu yönüyle ayrı bir öneme sahiptir. Ankara Güvenlik Sistemleri de diğer ürünleri gibi kartlı geçiş sistemlerinde insanların 'değerlerini' koruma altına almaktadır.

Neden kartlı geçiş sistemi?

Kartlı geçiş sistemi özellikle birden fazla geçiş noktası olan yerlerde pek çok anahtarın ağır bir şekilde taşınması sorununu ortadan kaldırır ve anahtar gibi çalınıp çoğaltılması mümkün olmadığı için anahtardan daha güvenlidir. Kart sahibi personelin çalıştığı yerden ayrılması veya kartını kaybetmesi halindeyse bilgisayar aracılığıyla o kartın kapı geçişi birkaç dakika içinde kolaylıkla engellenebilir. Ayrıca kartlı geçiş sistemi anahtar vazifesi yanında geçiş bilgilerinin depolandığı önemli bir bellektir! Giriş çıkışların kontrol edilmesi veya gözden geçirilmesi gereken durumlarda belgelenmiş raporlara rahatlıkla bakılabilir. Bunun yanında ödemeli geçiş sistemlerinde son derece pratiktir uzun kuyrukları engeller.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023