ACUVUE® Kontakt Lens Ürünlerini Keşfedin!

ACUVUE® Kontakt Lens Ürünlerini Keşfedin!

ACUVUE® Kontakt Lens Ürünlerini Keşfedin!
ACUVUE® Kontakt Lens Ürünlerini Keşfedin! Harun Baskan
Bu içerik 1332 kez okundu.
Reklam

Görme bozukluklarının türü ne olursa olsun kontakt lens oldukça iyi bir seçimdir. Kolay uygulanabilir olması ve yaşam kalitesini yükseltebilen kullanışlılığı ile kontakt lensler görme bozukluğunun giderilmesi için rahatlıkla tercih edilebilir. Güvenilir bir kontakt lens seçiminin yolu da ACUVUE® markasından geçiyor olabilir. İşte neden kontakt lens için ACUVUE® markasını seçmenizin iyi olacağı ile ilgili bilgiler ve ACUVUE® kontakt lens ürünlerine ait detaylar!

Görmenizin sizin için ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz. Misyonumuz kendini en yüksek kalitede ürünler yaratmaya adamış, dünyanın en önde gelen kontakt lens şirketi olmaktır.

ACUVUE® Marka Kontakt Lensler, 25 yıldan fazladır kontakt lens üretmekte ve kontakt lens teknolojilerini geliştirmektedir. Bu da demek oluyor ki, nasıl bir görme düzeltme ihtiyacına sahip olursanız olun, yüksek ihtimalle ACUVUE®'da uzun süreli kontak lens konforunu yaşayabileceğiniz, gözlerinizin canlılığını ve sağlığını koruyacak bir lens vardır.

Ayrıca, ACUVUE® Marka Kontakt Lensler tüm ürünlerinde standart olarak zararlı UVB ışınlarının %98'den ve UVA ışınlarının %85'ten fazlasının gözlerinize ulaşmasını engelleyen UV-blokajı içeren başlıca markadır*.

Kontakt lenslerinizle sağlıklı, konforlu ve net bir görme için ACUVUE® güvenilir bir markadır.

Sizin için doğru kontakt lensi seçin!

1-DAY ACUVUE® MOIST

En yoğun ihtiyaç hissedilen gün sonu konforunda bile göz kırpmakla kaybolmayan nemlilik sağlar. Günlük kullan-at bir kontakt lenstir.

1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM

Gününüz ne kadar uzun ya da aktif geçmiş olursa olsun, göz kırpmakla kaybolmayan nemlilik ve berrak görme için. Benzersiz Hızlandırılmış Stabilizasyon Dizaynı (ASD) teknolojisi – astigmatizmanın bulanıklığını yok eder. Günlük kullan-at bir kontakt lenstir.

1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL Marka Kontakt Lensler

Görmeniz değişecek. Deneyimleriniz değil. Hem de yakın, orta ve uzak mesafelerde! Presbiyopi hastaları için gün boyu konfor sunar. Günlük kullan-at bir kontakt lenstir.

1-DAY ACUVUE® DEFINE® with LACREON®

Gözlerinizin doğal güzelliğini belirginleştirir. Günlük kullan-at bir kontakt lenstir.

ACUVUE OASYS®

Gözlerdeki yorgunluk hissinin önlenmesine yardımcı olan ultra-pürüzsüz bir lens yüzeyi için. Yeniden kullanılabilir bir kontakt lenstir.

ACUVUE OASYS® for ASTIGMATISM

Gözlerdeki yorgunluk hissinin önlenmesine yardımcı olan ultra-pürüzsüz bir lens yüzeyi ve stabil net görüş için. Benzersiz Hızlandırılmış Stabilizasyon Dizaynı (ASD) teknolojisi – astigmatizmanın bulanıklığını yok eder. Yeniden kullanılabilir bir kontakt lenstir.

1-DAY ACUVUE® TruEye®

Doğalllık hissi ile gözlerinizin sağlıklı ve konforlu hissetmesine yardımcı olur. Yeniden kullanılabilir bir kontakt lenstir.

Kontakt lensler hakkında detaylı bilgi bulunan ACUVUE® Kontakt Lens markasının web sitesi https://www.acuvue.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

* Tüm ACUVUE® Marka Kontakt Lensler, zararlı UV radyasyonunun göze ve korneaya geçmesine karşı korunmada yardımcı olan UV blokajına sahiptirler. UV emici kontakt lensler, gözü veya çevresindeki alanları tamamen kapatmadıkları için, UV bloke edici güneş gözlüklerinin yerini ALAMAZLAR. Göz doktorunuzun önerdiği UV-emici güneş gözlüklerinizi kullanmaya devam etmeniz gerekir. (UV geçirgenliği -1.00 D lens ile ölçülmüştür).

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023