Milk Shake Whipped Cream Saç Bakım Köpüğü

Milk Shake Whipped Cream Saç Bakım Köpüğü

Milk Shake Whipped Cream Saç Bakım Köpüğü
Milk Shake Whipped Cream Saç Bakım Köpüğü Harun Baskan
Bu içerik 803 kez okundu.
Reklam

Milk_shake profesyonel kuaförlerin saç bakımı için tasarlanmış bir markadır, saçın doğal güzelliğini koruyacak ve geri kazandıracak geniş bir kaliteli ürün yelpazesi sunar.

Milk_shake özenli müşterilerin ve profesyonel kuaförlerin ihtiyaçlarını karşılamak adına süt ve meyvelerin faydalarını sağlık ve güzellik için önermektedir. Milk_shake, dünya çapında profesyonel saç ve güzellik ürünleri sunan genç, girişimci ve dinamik İtalyan firması z-one concept group’un bir parçasıdır.

z.one concept™ 1999 yılında, Avrupa’nın en zorlu ve rekabetçi profesyonel saç bakım şirketlerinin olduğu bölgelerden biri olarak tanınan İtalya’da kuruldu. Birkaç yıl içinde z.one concept™ saç bakımı ürünleri üreticileri arasında hatırısayılır sonuçlar elde ederek sanayinin uzmanları tarafından” son yılların en iyi yeni girişimci markası” olarak tanımlandı.

Milk_shake ürünleri doğadan ilham alan olağanüstü bir profesyonel kuaför saç bakım ürünleri yelpazesidir. Milk_shake saç ürünlerinni felsefesi basittir: Doğanın gücü ve güzelliğini kullanarak her durumda muhteşem görünen saçlara ulaşmak.

Milk_shake saç bakım ürünleri, saçınız için mükemmel sonuçlar verebilen süt proteini de dahil olmak üzere bir dizi profesyonel malzemenin harika bir karışımıyla üretilmektedir.

Milk_shake saç ürünleri şampuan, saç kremi, yoğun saç bakımı kürleri ve saç şekillendirici ürünler içeren bir yelpazeden oluşan harika bir portfolyoya sahiptir; her biri günlük saç bakımı rutininize mükemmel katkılar sağlayabilmektedir.

Milk Shake Whipped Cream Saç Bakım Köpüğü

Her tür saça uygun, yıkamaya gerek olmayan koruyucu krem köpük tüm dünyada meme kanseri farkındalık ürünü olarak üretilmiştir.

Milk shake Whipped Cream saç bakım köpüğü saçta koruyucu bir tabaka oluşturur. Saçı nemlendiren ve yeniden yapılandıran süt proteinleri içerir; saçı yumuşak, beslenmiş ve kolay şekillendirilebilir bir forma sokarken saçın rengini de korur. milk_shake özenli müşterilerin ve profesyonel kuaförlerin ihtiyaçlarını karşılamak adına süt ve meyvelerin faydalarını sağlık ve güzellik için önermektedir.Aldığınız her milk_shake krem Köpük için Türkiye’nin önde gelen meme kanseri vakfı Meva vakfı derneğine bağışta bulunuyoruz. milk_shake yelpazesinden mutlaka sahip olmanız gereken bir ürün! Whipped Cream (Krem Köpük) karışmış saçları açmak ve nemlendirmek için mükemmel bir çözümdür; saçınızı yumuşak ve ipeksi br dokuya kavuşturur. Bu ürün nemlendirici özelliği kadar benzersiz vanilya aroması nedeniyle de çok sevilmektedir. Saçınızın korunmasını, nemlendirilmesini ve kusursuz biçimde hazır hale gelmesini güvence altına alın.

Milk Shake Leave-in Conditioner

Milk_Shake Tüm saçlar için durulama sonrası bakım kremi

Normal ve kuru saçlar için, saçın nem dengesini ve yapısını korurken şekillendirme kolaylığı sağlayan, durulama sonrası uygulanan bir nemlendirici spreydir. İçeriğindeki süt proteinleri saçın yapısına güç kazandırırken, meyve ve bal özleri de saçı canlandırır ve parlak bir görünüme kavuşturur. Integrity 41© ve E Vitamini ile saçı güneşin zararlı UV ışınlarından koruyarak rengini uzun süre muhafaza etmesini sağlar.
Kullanımı çok kolay, durulama gerektirmeyen bu sprey saç nemlendiricisi saçlarınızın muhteşem kokması için süt proteinleri ve meyve özleri içerir; Saçınıza uygun bir şampuanla birlikte kullandığınızda renklerin solmasına karşı koruma sağlarken saçınıza enerji ve canlılık katar. Pratikliği seven, hızlı şekillendirme ve az bakımla güzel görünmek isteyenler için ideal!

 

Milk Shake Incredible Milk - 12 Etkili Bakım Maskesi

1 Şişede 12 Farklı Ürün

Milk_Shake Incredible Milk, 2015 Hair Magazine (Saç Dergisi) Ödülleri’nde En iyi Durulama Gerektirmeyen Saç Nemlendiricisi ödülüne layık görüldü. 
İhtiyacınız olabilecek tek saç serumu Milk_Shake Incredible Milk, en çok satan ürünler listesinden her saç tipine uygun ve saçınızı dönüştürecek 12 özelliğe sahip, durulama gerektirmeyen bir sprey maskedir. Akıllı ve çok işlevli formülü saçı güneşin zararlı UV ışınlarına karşı koruyarak saçın rengini uzun süre muhafaza etmesini sağlarken tüm saç tiplerinde onarıcı, ısıya karşı koruyucu, taramayı kolaylaştırıcı ve kolay şekillendirmeyi destekleyici etki gösterir. Mucizevi bakım tedavisi buklelerinize maksimum parlaklık sağlarken saçlarınıza dolgunluk ve hacim kazandırır; elektriklenmeyi önler. 
12 fayda sağlayan, durulama gerektirmeyen olağanüstü nemlendirme tedavisi! 
Anında harika sonuçlar elde etmek istiyorsanız Milk_Shake Incredible Milk’e ihtiyacınız var. 
Organik Murumuru yağı içeren doğal karışımlı içeriğiyle saçlarınızı yeni baştan yaratın.

 

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023