En Şık Büro ve Ofis Avize Tasarımları İçin Hizmetinizdeyiz

En Şık Büro ve Ofis Avize Tasarımları İçin Hizmetinizdeyiz

En Şık Büro ve Ofis Avize Tasarımları İçin Hizmetinizdeyiz
En Şık Büro ve Ofis Avize Tasarımları İçin Hizmetinizdeyiz Harun Baskan
Bu içerik 1103 kez okundu.
Reklam

Ofis döşemeleri de en az ev döşemesi kadar önemli ve göz dolduran unsurlardandır. İşyerlerinizden, ofis ve bürolardan ya da mağazalardan içeri girildiğinde müşterileri ve konukları etkilemenin önemli yollarından biri de mekandaki ışık kullanımı ve aynı zamanda da avize aydınlatmalardır. Sarkıtlar, gizli aydınlatmalar, ledler, aplikler, spotlar yardımıyla edinilen aydınlatmalar büro, ofis, iş merkezleri, plazalar, koridor aydınlatmaları, toplantı salonları ya da mağazalar ve ticaret alanlarında da çok farklı sistemlerle kullanılabilir.

Bu tarz işletmelerde daha keskin tasarımlı köşeli modern, kare ve dikdörtgen yapılardaki avize tasarımları tercih edilse de daha yuvarlak silüetlerdeki aydınlatmalar da kullanılabilir. Örneğin çalışma alanlarınızda büro, ofis ya da  farklı iş merkezlerindeki sektörlerin iç mekanlarında daha ciddi bir ambiyans yaratacak olan köşeli ve keskin hatlı modellerimizden: Matadi 2li,  Butembo,  Mtadi 3 lü serilerinden, Costanza serisinden, kelebek  avize serisinden, ya da Glowno kumandalı avize serilerinden tercih edebilirsiniz. Öte yandan ofislerinizde daha gösterişli avize modellerimizden yararlanmak isterseniz de Lucea, Metal yıldız serileri, yıldız avize taşlı, Stella iki katlı krom avize modelleri, Marbella, Alwernia, Covasna gibi avize seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

 


Diğer taraftan ultra modern çizgilerden hoşlanıyorsanız da yine ofislerinizde B.Madrid power, Timon kırmızı – beyaz serilerinden, çokgen kafes avize tasarımlarımızdan, Efsane ledli modellerden, Modica avize modellerinden ya da Creativ , Corli, Markavelika, Pier, Puno, Limoges gibi farklı avize modellerimizden  faydalanabilirsiniz. Kısacası sitemize gelerek büro, ofis ya da iş merkezlerinize uyumlu en güzel avize seçeneklerinden eft ödeme kolaylıkları, kredi kartı ödeme kolaylıkları ve 200 tl’ nin üzerinde bedava kargo hizmetlerimizden de  faydalanabilirsiniz. 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023