Sağlık Tarama Hizmetleri için Acar OSGB

Sağlık Tarama Hizmetleri için Acar OSGB

Sağlık Tarama Hizmetleri için Acar OSGB
Sağlık Tarama Hizmetleri için Acar OSGB Harun Baskan
Bu içerik 872 kez okundu.
Reklam

 

İş yerlerinizin daha güvenilir ortamlar haline gelmesini sağlayabilmek istiyorsanız kanunlar tarafından da zorunlu olarak görülmekte olan sağlık tarama hizmetlerinden yararlanmanız gerekiyor. İş yerinde genel hijyen şartlarının sağlanması, sürekli olarak denetlenmesi ve gerekli eksikliklerin analiz edilmesi günümüzde sağlık taraması hizmetleri sayesinde ortaya çıkartılabiliyor.

Bulaşıcı hastalıkların kontrolleri, portör muayenelerinin yapılması ve çalışanların risk gruplarına ayrılması da sağlık taraması hizmetlerine giriyor. Türkiye’de OSGB firması olarak hizmet vermekte olan Acar OSGB firmasına acarosgb.com.tr adresi üzerinden ulaşarak sizler de sağlık taraması hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

İşlerin ilerlediği ortamda olumsuz koşullardan dolayı kaynaklanabilecek olan tüm sağlık sorunlarının erken teşhis edilmesi ve taranmış olması müdahale edilmeyi de daha kolay bir hale getiriyor. Çalışanların meslek hastalıklarını erken tespit edebilmek, çalışan kişilerin icra ettikleri mesleklerden dolayı hastalık yaşamasını engelliyor.

İşe giriş muayeneleri de hizmet aldığınız firmanın iş yeri hekimleri tarafından profesyonel şekilde yapılıyor. Bu muayeneler içerisinde işlerin niteliklerine göre akciğer filmi, solunum fonksiyon testi, kan sayımı, hepatit testleri ve idrar tahlili gibi işlemler yapılabiliyor. Profesyonel bir firma ile anlaştığınız zaman bütçenizi zarara uğratmadan tüm sağlık taramalarını yaptırabiliyorsunuz.

Hangi Testler Yapılıyor?

Yapılan testler arasında ilk sırada akciğer grafikleri yer alıyor. Meslekten dolayı ortaya çıkabilecek olan akciğer sorunlarının tespit edilebilmesi böylelikle mümkün olabiliyor.

İşitme testleri ise gürültülü ortamlarda çalışmak zorunda olan kişilere uygulanıyor. İşitme kaybının meydana gelmemesi için yapılan bu testlerde kişilerin ne tür bir gürültüye maruz kaldıkları net bir şekilde tespit edilebiliyor.

İstatistiksel veriler eşliğinde yapılan tüm testler arasında solunum fonksiyon testi de yer alıyor. Bu testler özellikle astım gibi nefes darlığı şeklinde seyreden rahatsızlıkların erken teşhis edilebilmesini sağlıyor. Hastalıkların daha önceden mevcut olduğu durumlarda ise sağlık tarama testleri sayesinde hastalığın hangi evrede olduğu tespit edilebiliyor.

 

Sizler de iş yerlerinizde personellerinize sağlık taraması testleri yaptırmak istiyorsanız Acar OSGB firmasının resmi internet sitesi olan adlı siteyi ziyaret edebilir ve sağlık taramaları konusunda geniş kapsamlı bilgiye erişebilirsiniz.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023